Search
Close this search box.

Penthouse

Area:

Location:

Bangalore

Type:

Interior

Overview

The interior design project for the Bangalore penthouse focused on creating a space with modern aesthetic and clean lines. A neutral colour palette was adopted, exuding a timeless yet contemporary feel.

The soft colours impart a sense of spaciousness and brightness. Crisp, clean white walls serve as a canvas to reflect and amplify natural light streaming in through large windows, creating an airy ambiance that feels open and inviting. Brown wooden tones provide warmth and depth to the spaces. Sleek and simple furniture in the rooms enhances the modern aesthetic, while statement lighting fixtures add unique character to the space.

Thoughtful touches of greenery and natural elements, such as potted plants or an indoor tree, bring life and vitality to the interior, adding a sense of harmony and balance and further connecting the space to nature within the modern setting.

Gallery